Берое осигури още две попълнения, гради "почти изцяло нов състав"


Берое осигури още две попълнения, гради "почти изцяло нов състав"
Снимка: Beroe.bg

1559 0

Старши треньорът на Берое - Николай Киров, направи разкритие за две нови попълнения в селекцията си, след като възпитаниците му отстъпиха от косовския Балкани с 0:1. Това бе първи двубой от заралии по време на подготвителния им лагер в Турция, а наставникът сподели, че се радва от липсата на контузии:

"Хубав, динамичен двубой със ситуации и пред двете врати. За жалост не успяхме да отбележим нашите ситуации. Втората част беше по-добра за нас в сравнение с първата. Най-важното е, че няма контузии.

Голяма част от новите играчи не можаха да вземат участие в двубоя, надявам да дойдат и още нови, с които вече имаме договорки и да се включат бързо в подготовката на отбора. Градим почти изцяло нов състав.

Изпитвахме трудности особено през първото полувреме, на Божидар Пенчев му се наложи да играе на непривичен пост и определено не му беше удобно. Имаме договорка с ляв краен и десен краен защитник. Надявам се да бъде спазена, защото не разполагаме с хора на тези позиции", сподели Киров пред клубния сайт.

Вижте групата, с която Берое замина за лагера си в Турция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички