Бърза реакция! От БФС замазаха големия гаф с Берое


Бърза реакция! От БФС замазаха големия гаф с Берое
Снимка: LAP.bg

2400 0

От БФС реагираха бързо след гафа, който допуснаха спрямо Берое. Клубът от Стара Загора беше пуснал днес жалба във връзка с това, че селекцията, съставена от момчета родени след 1 януари 2005 г., не е бил включена в жребия за Купата на БФС при юношите старша възраст.

В крайна сметка въпросният тим от юношеската школа на заралии ще участва в осминафиналите в турнира, съобщиха от Берое.

Ето какво написаха от клуба от Стара Загора:

Ръководството на ПФК Берое благодари за бързата реакция от страна на футболния съюз в лицето на Борислав Попов, изп. директор на БФС и Георги Иванов, технически директор на БФС, които проведоха адекватни разговори с нас и заедно достигнахме до разумното за всички решение. Подробности за съперника на Берое (набор 2005) в тази фаза на турнира ще бъдат обявени по-късно“.

Междувременно и БФС също излязоха със съобщение:

„Българският футболен съюз информира, че поради техническа грешка от страна на Областния съвет на БФС, гр. Стара Загора, ПФК Берое първоначално не бе включен в жребия за турнира за Купа БФС при юноши старша възраст (родени след 01.01.2005 г.). След последвала корекция, ПФК Берое ще участва в осминафиналната фаза на надпреварата“.

Вижте подробности около жалбата на Берое по случая (последвайте линка).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички