"Катеначо от Италия + офанзивния футбол на Ажентина": Голяма заявка от треньора на Берое за стила на игра


"Катеначо от Италия + офанзивния футбол на Ажентина": Голяма заявка от треньора на Берое за стила на игра
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

2231 0

Густаво Араголаса даде първа пресконференция като старши треньор на Берое. Наставникът даде голяма заявка относно стила на отбора, който ще изповядва. Той обясни, че прави комбинация от Катеначото от Италия и офанзивния футбол от Аржентина.

"Аз смесвам Катеначото от Италия с офанзивния футбол от Аржентина. Стилът ми на игра е смесица от футбола в Аржентина и Италия" - обнадежди феновете на заралии Густаво Араголаса.

Той коментира това, с което иска да разполага за старта, като призна още, че времето за подготовка е твърде малко. Все пак Берое ще изиграе няколко контроли, за да бъде по-подготвен.

"Очаквам да имаме 18 футболисти с професионални договори и още 5-6 момчета от школата, които да допълнят първия отбор. Имаме по-малко от 27 дни до началото на шампионата, което не е много за подготовка. В момента текат преговори. Възможно е да проведем лагер извън Стара Загора, където да изиграем няколко приятелски мача.

Опитваме се да организираме 2-3 контроли. Да не казваме отбори на този етап, тъй като там, където тренираме, има и други отбори. Когато бъде сигурно всичко, ще публикуваме всичко" - сподели още той. Освен това Берое сподели революционна промяна - Роналдиньо му става "кръстник".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички