Юноша на ЦСКА, наказал Левски наскоро, се приближава към Берое


Юноша на ЦСКА, наказал Левски наскоро, се приближава към Берое
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5651 0

Берое прие сериозна част от родните таланти на ЦСКА в последно време - преди година Калоян Кръстев и Митко Митков бяха пратени от "червените" под наем, а Йоан Бауренски премина под Аязмото като свободен агент.

Очертава се, спасилите се от отпадане в последния момент, заралии да приемат в редиците си още един голям роден талант - Мартин Смоленски. Младокът е с изтичащ договор и през последните седмици се спекулира, че на "Армията" няма да подновят контракта на 20-годишния офанзвивен играч. 

Бъдещето на Смоленски

Поради тази причина новите собственици на Берое водят преговори с футболиста и той може да пристигне в клуба като свободен агент, съобщава Kotasport. Това е голям обрат около Смоленски, тъй като наскоро се пишеше, че вариант пред него е и Черно море.

Очаква се талантливият халф, който бива ротиран и по крилата, да вземе решение до броени дни, а към този момент преговорите между него и заралии са в напреднала фаза.

Припомняме ви, че през целия минал сезон Смоленски се обиграваше в Пирин Благоевград, който бе поет през октомври от Христо Янев. Така 20-годишният играч записа 30 двубоя, в които се отчете с 2 гола и 4 асистенции под наем от ЦСКА.

Едно от попаденията дойде при домакинството на Левски, което завърши 1:1 и се превърна в 10-тото поредно реми под ръководството на Станимир Стоилов.

Вижте какъв интерес от Черно море се смяташе, че има към услугите на Мартин Смоленски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички