Преди Берое Херо е отказал на по-малко амбициозен клуб от efbet Лига


Преди Берое Херо е отказал на по-малко амбициозен клуб от efbet Лига
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2714 0

Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо е отказал наскоро предложение от Ботев (Пловдив), твърди "Тема Спорт". "Канарчетата" са го търсили за заместник на черногореца Желко Петрович, който беше уволнен на 16 октомври, но реално още седмица преди това приключи с клуба. Херо е поискал няколко дни за размисъл и в крайна сметка след голямо колебание е казал "не" на офертата от Ботев. Малко след това Берое е отправил предложение към него и са му заявили много по-високи амбиции.

Както е известно, основен приоритет пред Ботев е построяването на стадиона, докато съставът се намира в преходен период. Освен това пловдивчани сега са с доста контузени състезатели и малка бройка полеви футболисти. В това отношение Берое е в много по-добро състояние. "Заралии" имат утвърдено ядро на състава, както и доста солидни възможности за привличане на нови играчи - дори и за плащане на трансферни суми.

Херо е работил в Ботев, макар и само за... 2 дни. Бургазлията беше назначен за спортен директор на клуба на 2 юни 2014 г., като идеята беше да работи в екип с треньора Станимир Стоилов (начело на Ботев от декември 2012 г.). Два дни по-късно обаче Мъри напусна, а солидарно с него си тръгна и Херо. Междувременно Петрович е решил да даде пловдивския клуб на ФИФА. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички