Херо преди мача с Левски: При нас проблемите не са по-малко, какво толкова се е променило в Левски?


Херо преди мача с Левски: При нас проблемите не са по-малко, какво толкова се е променило в Левски?
Снимка: Официален сайт на Берое

1721 0

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо говори преди откриващия мач за неговия тим срещу отбора на Левски. Той призна, че не вижда какво толкова е по-различно при "сините", като смята, че проблемите в Берое не са по-малко.

"Няма как някой да бъде фаворит на "Герена". Левски си е Левски и срещу него никога не е лесно, в каквото и състояние да се намира. А и не виждам какво толкова се е променило при тях. Колко титуляри им ги няма от миналия сезон? Ама наистина титуляри. Не такива като Мазурек. Реално ги няма Тиам, Горанов и Мартин Райнов. Живко Миланов не го броя, защото той отдавна не играе.

Като гледам, при нас проблемите не са по-малко. Душан Перниш няма да играе заради дисковата херния. Кукула не е картотекиран, Килиан се контузи още на пробите. Чакахме евентуално Ахмед Туба да се върне, но явно няма да се върне и той. Така че при нас, както виждате, проблемите не са по-малки, отколкото при тях" - сподели той пред "Меридиан мач".

Междувременно, Левски показа резервния си екип за новия сезон (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички