Левски вдига двама важни играчи за мача с Берое


Левски вдига двама важни играчи за мача с Берое
Снимка: Официален сайт на Левски

1525 0

Две от важните фигури в Левски започнаха да тренират с основната група на сините - това са нападателят Станислав Иванов и халфът Симеон Славчев. В понеделник те имаха извънредно занимание. А вчера се присъединиха към колегите си.

Няма да бъде изненада, ако Славчев и Иванов бъдат на разположение на треньорския щаб за старта на първенството. Левски започва сезона с домакинство на Берое. Двубоят е в понеделник, 10 август, от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

През последния сезон Иванов беше твърда величина в състава. 21-годишният флангови нападател изигра 35 мача във всички турнири, в които вкара 9 гола, пише "Тема спорт". Славчев дойде в Левски с много надежди в началото на година, но бе преследван от контузии, които го извадиха от строя за повечето мачове през втория дял на първенството. Той бе на терена едва 4 срещи, като реализира едно попадение - при 3:3 в дербито срещу ЦСКА.

Евентуалното включване на двамата ще увеличи значително алтернативите пред Георги Тодоров, който дори ще има конкуренция на някои от позициите. Междувременно подготовка със "сините" започна централният нападател Атанас Курдов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички