Новият французин в Левски: Знаех, че това е Отбора на народа


Новият французин в Левски: Знаех, че това е Отбора на народа
Снимка: Официален сайт на Левски

2990 0

Едно от новите попълнения на Левски Тома Даске обяви защо е избрал да подпише със "сините", като обяви, че е чувал много неща както за България, така и за Левски. Той сподели, че е наясно, че е клубът е известен като "Отбора на народа".

"Чувствам се отлично и е изключителна чест, че се стигна до този договор. Радвам се, че съм част от Левски. Желанието ми е да се отплатя на клуба за цялото доверие, което ми оказа с добри резултати на терена. На 26 години съм и съм централен защитник. Играх във Втора лига на Франция с екипа на Льо Ман. Първият ми професионален договор бе с Троа, чиито юноша съм", заяви Даске.

"Чувал съм много неща за България и българския футбол. Запознат съм с великия ви национален отбор през 90-те, който изхвърли Франция от Световното първенство и постигна толкова много. Запознат съм водещите клубове в страната, а за Левски знаех още преди да дойде, че е известен като "отбора на народа". Надявам се да постигнем много успехи. Ще дам всичко от себе си, за да зарадваме привържениците", каза защитникът.

"На първо място моята цел е да се адаптирам максимално бързо към страната, отбора, хората и играта на тима, така че да покажа най-доброто от себе си. След това като екип да гоним една цел - победа, победа и пак победа. Най-вече на нашия стадион", завърши Даске. Междувременно, стана ясно, че юноша на Еспаньол е на проби в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички