Левски показа резервния си екип за новия сезон (ВИДЕО)


Левски показа резервния си екип за новия сезон (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Левски

2294 0

Левски все още не е представил официално екипите за новия сезон, но пък пусна кратко видео, на което показва какъв ще бъде резервният екип. Той е в черен цвят, какъвто бе и през миналия сезон.

Този път обаче "сините" ще се обличат от Joma, а не както бе досега от Nike. Левски ще дебютира с новите екипи още в понеделник, когато сините посрещат Берое. Те обаче няма да играят с черната фланелка, а с титулярната си синя.

Само преди няколко дни Павел Колев заяви, че феновете на тима ще могат да си купят от новите екипи преди първия мач на тима. "Левски не представя екипировката, тъй като трябваше да се уредят доста детайли с този договор преди да бъде подписан. Екипировката е готова, налична е. Трябва да се брандира. Оставалото е изненада. Това, което феновете искат да чуят. Левски ще започне с новата екипировка първенството. Тя ще бъда налична и в магазина ни. Всеки, който иска ще може да си вземе на първия домакински мач в понеделник", каза той. А до какво драстично намаление на бюджета ще се стигне в Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички