Димитър Димитров смята, че Берое е бил ощетен от съдийските решения


Димитър Димитров смята, че Берое е бил ощетен от съдийските решения
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

998 0

Берое и Локомотив Пловдив си поделиха по една точка в мач от 21-ия кръг на Първа лига. Парвиз Умарбаев и Мартин Камбуров бяха точни от дузпи. След срещата старши треньорът на Берое Димитър Димитров коментира представянето на своите играчи в мача:

"Като цяло закономерен резултат. Мачът имаше надмощие и от едната, и от другата страна. Първото полувреме при нас бе по-добре. Нашето състояние в кондицията не е добро. Имаше повече борба и агресия от двата отбора. Футболът страдаше. Заслужен резултат. Според мен необмислената постъпка на Октавио в пенала. Имаше нарушение, заслужено беше. Умората не им дава възможност да мислят правилно. Имахме възможности през второто полувреме, в които не ни достигна последното подаване. Като цяло това са проблемите. Като мотивация, желание, агресия... Опитах да направя възможно най-ръстовия състав, тъй като противникът е добър в този компонент. Не ни достигна кондиция.", започна коментара си Херо.

"В 4 мача бяхме грубо ощетявани. Ако съдийството беше нормално щяхме да вземем точки. Винаги търся причина в отбора си, но ако съдийството беше обективно нямаше да говорим за тази криза, защото щяхме да имаме повече точки. Нито един от футболистите не вярва на съдиите. Те са загубили и самоувереност. Притесняват се, че ще има некоректно съдийство. Трябва да повдигаме нивото в кондицията. Пропуснахме подготовката заради коронавируса. Сега ще вдигаме нивото с мачовете. За днешния мач имаше грешки и в двете посоки. Нямам претенции за него.", сподели Димитър Димитров.

Накрая Димитър Димитров коментира и предстоящия сблъск за Берое с ЦСКА в 22-ия кръг на Първа лига:

"Мачът с ЦСКА ще е труден и за двата състава. Те имат стил, агресия, ръст в статичните положения. Надявам се късметът и щастието да бъдат на наша страна.", завърши коментара си Херо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички