Берое разгроми ЦСКА 1948 в контрола


Берое разгроми ЦСКА 1948 в контрола
Снимка: Оф. сайт на Берое

1988 0

Берое победи много категорично ЦСКА 1948 в контрола, играна в Стара Загора. "Заралии" се наложиха с 4:0 над новака в Първа лига. Те вкараха по 2 гола в двете полувремена, а съперникът не успя да превземе вратата на Генадий Ганев.

Домакините поведоха в 18-ата минута, когато Иван Минчев изведе на добра позиция Гаюс Макута в наказателното поле. Той овладя и прати топката в горния десен ъгъл на Наумов. Две минути по-късно старозагорци удвоиха аванса си, след като Ибрахима Конте проби отляво, навлезе ннавътре и стреля точно в долния десен ъгъл на стража на ЦСКА 1948.

На почивката и двамата треньори направиха по няколко промени."Червените" играеха по-напористо след почивката, но постепенно Берое си върна контрола. В 57', след грешка на съперника, Минчев изведе Макута сам срещу вратаря и той се разписа хладнокръвно.

Шест минути по-късно ЦСКА 1948 отново сгреши фатално. Алуин Фал навлезе в наказателното им поле, където бе фаулиран от Симеон Петров с цената на дузпа. Ибрахима Конте изпълни 11-метровия наказателен удар и прати топката в горния ляв ъгъл на столичани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички