Официално: ЦСКА 1948 представи младежкия национал Георги Русев


Официално: ЦСКА 1948 представи младежкия национал Георги Русев
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА 1948

1955 0

ЦСКА 1948 подписа официално с младежкия национал Георги Русев. Към него интерес е имало от няколко български клуба, но ЦСКА 1948 е бил най-настоятелен за него. Новакът в Първа лига е предложил "най-добра оферта за бъдещето на 22-годишния атакуващ футболист".

Доскоро Русев беше част от Септември (София), където направи впечатление със силните си изяви. Преди това в юношеската си кариера е обличал екипите на дубъла на испанския Хетафе, на юношите на Елче и на софийската школа – ДИТ София. Има мачове за две възрасти на българския национален отбор – до 19 години и до 21 години.

"Изключително съм щастлив, че имам възможността да играя за ЦСКА. Трансферът стана факт бързо. Не отне много време на двата клуба да се разберат. Голяма чест е за мен, всеки знае какво представлява ЦСКА за България. Надявам се с моето представяне да помогна на отбора да постигне целите си през този сезон. С оглед на тима и футболистите в него според мен амбициите трябва да са големи. В ЦСКА винаги трябва да бъде така. Вярвам, че с работа и добър колектив може да бъде постигнато всичко. Искам да съм жив и здрав, отборът да има късмет, другите момчета да са здрави също", заяви крилото при представянето си.

Младата звезда отправи послание и към феновете. То гласеше: "Винаги ЦСКА! Да подкрепяте отбора!". А ето кой друг гранд в Първа лига се надяваше да го привлече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички