Берое нашляпа северномакедонския Македония Гьорче Петров в Турция


Берое нашляпа северномакедонския Македония Гьорче Петров в Турция
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1187 0

Берое се разправи със северномакедонския Македония Гьорче Петров след победа с 3:2 в приятелски мач, изигран между двата тима в Турция.

Това бе първият успех на старозагорци по време на зимната им подготовка в южната ни съседка. Успехът бе заслужен, но никак лесен за "заралии".

Те изоставаха в резултата след откриващо попадение в 31-ата минута на Стойковски , който на празна врата след отбит удар вкара.

В 42-ата минута бившият нападател на ЦСКА - Калоян Кръстев, изравни резултата, но попадението му не бе зачетено поради засада и така всичко остана за втората част.

4 минути след подновяването на играта Вини Трибуле се възползва от грешка в противниковата отбрана. Той си спечели топката, финтира съперниковия страж и възстанови паритета.

10 минути преди края на редовното време, Кръстев записа името си на таблото, но като асистент за нов гол. Той свали топката с глава след ценриране отдясно, коженото кълбо стигна до Дамян Йорданов, който от воле осъществи пълен обрат.

7 минути по-късно (87') отново Трабуле направи резултата още по-сигурен за старозагорци. Той се измъкна зад гърба на защитата, оставяйки безпомощен вратаря на северномакедонците.

Само минута по-късно Алексей Славков получи хубав паз от Лазаревич и очи в очи с вратаря не сбърка, за да оформи крайното 3:2.

Ето какво каза треньорът на старозагорци Николай Киров след успеха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички