Берое си връща изненадващ футболист


Берое си връща изненадващ футболист
Снимка: БГНЕС

972 0

Берое почти сигурно ще си върне нападателя Венцислав Христов, пише "Тема Спорт". Преди дни той подписа с другия старозагорски клуб Верея, където ще доиграе сезона. След края на шампионата Христов ще се премести при "зелено-белите".

Нападателят вече рита за Берое в периода 2013/15, като записа 46 мача и 17 гола за тима. Оттам бе преотстъпван в украинския Металург Донецк. Игра още за Риека, Левски и Нефтохимик.

Преди да подпише с Верея, Венци Христов е имал разговори с ръководството на Берое. Двете страни са се разбрали той да си върне формата във Верея и от лятото да парафира с бившия си тим.

През есента Христов носи екипа на руския елитен СКА Хабаровск, но напусна през зимата. Доскоро той поддържаше форма с Локомотив София, чийто юноша е. В момента треньорът на Берое Александър Томаш залага на върха на атаката на Мартин Камбуров, който наскоро подписа нов договор, след като настоящият му бе до лятото. През идната кампания обаче Камбуров ще играе по-малко, тъй като е вече на 37 години.

Аут до края на сезона заради контузия е румънският нападател Драгош Фърчулеску. Той се очаква да е готов за игра за началото на следващата кампания. През лятото изтича наемът на Антон Карачанаков от полския Краковия Краков. Затова и наставникът на "зелено-белите" е решил да подсили атаката си с Венцислав Христов. Надеждата на Томаш е тимът да играе в квалификациите за Лига Европа през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички