Берое изпусна разгром срещу Черно море


Берое изпусна разгром срещу Черно море
Снимка: Официален сайт на Берое

623 0

Берое изигра силен двубой и победи Черно море с 2:0 в мач от 8-и кръг на Първа професионална лига. „Зелените“ бяха много по-добрият отбор и създадоха куп положения, но стражът на гостите предотврати по-разгромна победа. Домакините излязоха напред в резултата още в 3-та минута чрез Педро Еуженио, а Камбуров покачи на 2:0 в 45-та минута.

Домакините започнаха отлично срещата и атакуваха протичника още от самото начало. В 3-та минута Охене отне топката в центъра и изведе Педро Еуженио в наказателното поле. Португалецът финтира Емил Янчев и прати топката в мрежата за 1:0. Охене проби в 14-та минута и намери Камбуров, но нападателят се засуети и топката му бе отнета. В следващата атака Фиртулеску бе намерен на крилото и намери Охене в наказателното поле. Ганаецът стреля, но топката мина на сантиметри от гредата.

В 18-та минута Костадинов центрира в пеналта, там Динков изби, но топката попадна у Сукуп, който я върна в наказателното поле. Там Кузма засече с глава, но Перниш улови. Три минути след това Кузма бе изведен в наказателното поле и стреля силно, но Перниш се намеси и спаси. В 30-ата минута Илиев центрира в пеналта от фаул, а Кузма засече топката с глава. Перниш обаче бе пласиран чудесно и улови без проблем.

Страхотна атака за Берое в 45-та минута завърши с първо попадение за „зелените“ и общо 190-то в „А“ група за Мартин Камбуров. Педро и Фиртулеску размениха подавания до наказателното поле на гостите, а португалецът изведе Райнов зад отбраната. Капитанът на тима намери Камбуров, който отбеляза без проблем за 2:0.

През второто полувреме не паднаха повече голове.Гостите имаха шанс в 61-та минута, когато овладя в пеналта и намери Сукуп. Той стреля опасно, но Перниш се намеси страхотно и спаси. В 90-та минута Негрут бе изведен на стрелкова позиция, но силният му удар мина покрай вратата.

В следващия кръг Берое гостува на Етър (Велико Търново) на 15 септември, петък, от 17:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички