Бербатов ще играе на нова позиция, ако остане в Берое

Димитър Бербатов ще има сериозна роля в Берое, ако приеме офертата, която са му предоставили старозагорци. Според "Меридиан мач" Александър Томаш ще разчита той да замени Мартин Райнов в центъра. Райнов отново е желан от Левски и може да поеме към "Герена" в близките дни.

Остава само "сините" и настоящият му клуб да се договорят за неустойката. Халфът има договор до лятото и има право да подпише с гранда от столицата още сега. От "Герена" обаче ще трябва да платят на Берое, ако искат да бъде на разположение на Георги Дерменджиев още през пролетта.

Защо Димитър Бербатов да приключи кариерата си в Първа лига

Димитър Бербатов все още иска да играе футбол, въпреки че измина почти година от последния му пристан в Индия. Голмайстор №1 в английската Висша ...

БЕРБАТОВ: НИКОЙ НЕ МЕ ИСКА, ВРЕМЕ Е ДА КАЖА "СТИГА"!

Така неговото място ще бъде заето от Бербатов, който ще връзва играта на тима в средата на терена. За целта до него ще бъде Охене, който се завърна под Аязмото. Здравенякът ще трябва да върши черната работа и да бъде гръб на звездата.

Схемата с Бербатов е била пробвана по време на тренировките в Турция. Нападателят пътува заедно с Берое до югоизточната ни съседка, но не взе участие в контролите, които бяха изиграни там. Освен играч, Бербатов ще бъде и помощник на Александър Томаш. Иска ли Райнов да играе в Левски - вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!