Къде да открием най-високите коефициенти в онлайн сайтовете за залози?


Къде да открием най-високите коефициенти в онлайн сайтовете за залози?
Снимка: Архив

771 0

Всички ние искаме да направим своето предвиждане за дадена спортна среща, като получим възможно най-добрата стойност за него. Но как можем да постигнем това, без да губим твърде много време? Има множество платформи, които позволяват сравнението на коефициенти между различните букмейкъри. Такива са например oddsportal, betexplorer, hot-odds и други. Те ни помагат бързо и точно да сравним стойностите, които различните бетинг платформи предлагат за дадено предвиждане от изхода на конкретен двубой. По този начин бихме могли да разберем при кой букмейкър нашият залог би бил с най-голяма стойност. Дори понякога бихме могли да открием стойност на коефициенти, които биха ни позволила да спечелим независимо от изхода на дадена среща. Например да вземем хипотетичен мач между отборите на Нюкасъл и Саутхямптън. Единия сайт ни дава стойност за победа на домакина от 3.02, другия за равен 3.25, а третия за победа на госта 3.10. Както сами виждате, ако поставим своите залози и на трите стойности и играем с еднакви суми, то със сигурност бихме спечелили от това. Пример: 1000лв. Х 3.02 = 3020лв., 1000лв. Х 3.25 = 3250лв. и 1000лв. Х 3.10 = 3100лв. При този случай, ако Нюкасъл победи печелим гарантирани 20лв., при равенство 250лв, а при победа на госта 100лв. Разбира се подобни срещи не са много често срещани, а и стойността на печалбата не е голяма, но пък е 100% сигурна!

Абстрахирайки се от откриването на подобни „мачове-диаманти“, все пак основната функция на тези сайтове е да ни помага да сравняваме коефициенти. С тяхна помощ бихме могли да комбинираме своите предвиждания, срещу най-добрата стойност, която пазара предлага за тях. Дори самото използване на подобни платформи би ни помогнало да печелим с по-големи темпове.

Тук вече идва момента, в който след като сме избрали платформите с най-добри коефициенти, да преценим и какви именно предвиждания да направим. За целта бихме посъветвали да си направите няколко регистрации (дори колкото повече, толкова по-добре) в различни платформи, за да можете да се възползвате всеки път в реално време от един или друг по-добър коефициент. Единственото, което остава е да прецените на кои точно предвиждания да поставите залозите си. Всеки е отговорен за своята съдба и за решенията, които взема, но ако желаете експертен съвет или специализирани безплатни прогнози, можете да се обърнете към Прогнози.бг. Екипа на този сайт постоянно подбира предложения за залог на срещи, които са с много висока успеваемост. Комбинацията от избор на сайт за сравняване на коефициенти плюс платформата за прогнози Прогнози.бг по всяка вероятност би трябвало да ви донесе сериозен успех. Е, винаги има и Фортуна, която се опитва да постави пръст и в това, но при достатъчна дисциплинираност и постоянство, печалбите са гарантирани!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички