Кои функции при спортните залози са най-полезни на играчите?


Кои функции при спортните залози са най-полезни на играчите?
Снимка: iStock/Guliver

1438 0

В света на спортните залози ще открием сериозно разнообразие, внимание към редица дисциплини, разнообразие от пазари, както и редица функции за по-качествена игра. Политиката на букмейкърите отдавна се промени и започна да дава пълна свобода на своите клиенти, а те, от своя страна, започнаха да я използват по най-добрия възможен начин, като някой от тях получиха дори така наречения легендарен статус, след като успяха да влязат в новините за много по-смелата си игра. В следващите редове ще разкажем малко по-обстойно за тях и как най-добре можем да ги използваме:

1. Започваме с една от най-важните и търсени функции за всеки един почитател – кеш-аут. Неговата функция стана популярна през последните години, защото позволи на редица запалянковци да контролират риска и да изтеглят залога си срещу минимална такса, запазвайки голяма част от сумата. Оказва се, че именно кеш-аут опцията става все по-търсена от феновете и налага все по-често и редица запалянковци търсят именно нея в портфолиото на реномираните брандове.

2. След като говорим за свобода, нека покажем една от най-интересните опции, които можем да открием в това отношение – създаването на залог. Тя е налична във всяка една спортна дисциплина и ни дава шанс не само да развихрим въображението си, но и да инкасираме сериозни печалби. През годините ще видим, че някои фенове направиха история с тази опция, предсказвайки събития, за които никой не се беше сетил. Например спортен фен беше заявил, че Луис Хамилтън ще стигне до Формула 1 и дори ще успее да стане шампион. Друг прави прогноза за точните и чисти удари, които Тайсън Фюри ще направи срещу г-н Уайлдър. Същото важи дори и за футбола, където феновете могат отново да изразят своята увереност в даден атлет и отбор. С други думи, това е залог, който ни позволява да даваме собствена прогноза, а това е една особена свобода.

3. Редица фенове започнаха да се възползват от още една бързо налагаща се функция – прякото предаване. Ще забележим, че все повече оператори я предлагат като допълнителна опция в секцията със спортни залози на живо т.е. по време на самото събитие. В това детайлно ревю за Bwin Online ще открием, че всички изброени опции са налични, а тази ни предоставя една много приятна опция – да гледаме любимите дербита на мобилното си устройство или пред компютъра в реално време с висока резолюция. Брандът дори не изисква да сте направили залог, а да разполагате със средства в сметката си, като по този начин може да наблюдавате срещата и да се възползваме от микропазарите. Това са краткотрайни опции за правене на прогноза, като опцията за попадение от пряк свободен изстрел, отбелязване на гол от корнер и още много други, които се попълват по време на самата среща.

Ще открием, че реномираните брандове винаги предоставят колкото се може повече полезни функции и дори разработват допълнителни, с които удоволствието и тръпката от играта да бъдат на още по-високо ниво. Практически няма как да останем разочаровани от този факт, след като забележим, че именно тези предоставени възможности отличават един бранд от друг. Най-важното обаче е винаги да бъдем отговорни, когато правим своите прогнози, защото все пак говорим за развлекателна индустрия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички