Efirbet - защо онлайн букмейкърите създават мобилни апликации?


Efirbet - защо онлайн букмейкърите създават мобилни апликации?
Снимка: iStock

1162 0

Как набавяте ежедневните информация за случващото се по света, докато сте в движение? Какво правите, докато пътувате, стоите в обедната почивка или търсите някаква форма на забавление? Най-вероятно винаги държите телефона си в ръка и използвате една от неограничените функции на него. За умният мобилен телефон няма никакви ограничения.

Днес всеки човек разполага с мобилен телефон и го използва доста често, при това за най-различни услуги. А що се отнася до забавление, мобилният телефон е перфектен партньор. Най-важното е, че индустрията го знае и използва по най-добрия възможен начин. Коя обаче е индустрията, която инвестира най-много в тази платформа? Оказва се, че иноватор в това отношение е хазартната индустрия, която харчи милиони за колкото се може по-голяма функционалност. Защо обаче го прави?

На първо място е перфектна платформа за привличането на нови клиенти. След това трябва да знаем, че приложенията са напълно безплатни, както бихме забелязали при мобилната апликация на Уин бет, предоставяща пълния набор от функции и възможности за поставянето на любима прогноза или поставянето на залог. Изпълнява се и още едно много важно желание - почитателите вече искат да присъства и социален фактор, та в това отношение е много приятно да играете с хора от цял свят, като някои брандове предлагат точно тази опция. А и нека не забравяме, че днес всеки потенциален клиент би предпочел да пропусне брандовете без такава опция.

Често употребата на мобилния телефон може да ни предложи и бонуси, само защото сме използвали телефона, а не компютъра си. Тази опция се практикува рядко, но реномираните брандове не пропускат възможността да я добавят.

На този етап се смята, че залозите, направени от мобилния ни телефон, са само с няколко процента повече от реалната платформа. Статистиката показва, че най-вероятно във времето ще има по-сериозни промени и телефоните ще спечелят. Има и още една положителна страна - брандовете, често искат да тестват дадена промоция или нова игра, като именно тази платформа е една от най-добрите за провеждането им.

По-важното е, че с годините сигурността достигна нови висоти и гарантира всеки един залог, както и личните ни средства и данни в дадената букмейкърска платформа. Това се случва с любезното съдействие на мобилната платформа, от която го сваляме, както и на други регулатори като Държавната комисия по хазарта. След като всички основни критерии са изпълнени и използваме повече мобилния си телефон, отколкото компютъра, трудно бихме открили причина, поради която да не вземем и света на спорта със себе си.

Имаме свободата да персонализираме цялата платформа по свой собствен вкус, да получаваме информация за дадени срещи, да гледаме пряко предаване и дори да четем анализи, статистики и всички останали прогнози, които се изготвят от истински професионалисти. Получаваме по-сериозен и обстоен контрол на сметката си, както и сигурна опция за тегленето на печалби.

Всеки оператор се стреми да поддържа колкото се може повече устройства, но трябва да отчетем и някои минуси. На първо място ще забележим, че това приложение винаги ще иска да се обновява, понякога ъпдейтите могат да дойдат в рамките на ден, но всичко се прави в името на сигурността. Другият недостатък е, че някои фенове просто не искат да отделят пространство за него, макар и често приложенията да са значително малки. Други ограничения не са налични.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички