ПРОГНОЗА за боксовия сблъсък Кубрат Пулев - Хюи Фюри


ПРОГНОЗА за боксовия сблъсък Кубрат Пулев - Хюи Фюри
Снимка: БГНЕС

4932 0

В най-интересния двубой в боксовата програма за този месец Кубрат Пулев се изправя срещу Хюи Фюри в мач, който ще определи претендента на IBF за световната титла, която в момента е притежание на Антъни Джошуа.

Битката между двама от най-добрите боксьори в тежка категория е в събота вечер около 23:00 часа, когато се очаква да започнат излизанията на двамата. Може да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ПРОГНОЗАТА НА SPORTLIVE.BG.

За двамата боксьори това се явява втори шанс да се доберат до битка за световната титла, след като загубиха първото си излизане срещу съответните шампиони. Пулев загуби от Кличко, докато Фюри - от Джоузеф Паркър. И двамата са целеустремени към победата, а едно е сигурно - тя ще дойде много трудно за който и да е от представителите на световния бокс.

И двамата не притежават тъй наречения "нокаут удар", с който да проснат изневиделица своя съперник. Предпочитат техничната игра, играят по-защитно и дебнат на контраатака. Така можем да очакваме дълга битка, в която Пулев и Фюри да дебнат грешка в защитата на своя опонент. Това означава, че можем да очакваме да се изиграят и 12-те рунда, а победителят ще бъде определен от два фактора, ако се изиграят всички части - физическа подготовка и домакински фактор.

Кубрат изглежда, че е в топ форма и безспорно най-добрата в кариерата си на професионалния ринг до момента. Освен това никога не трябва да бъде подценяван домакинския фактор, който при изравнен двубой може да донесе победата на Кобрата.

Прогнозата на Sportlive.bg е за победа на Кубрат Пулев. За любителите на по-рисковите прогнози предлагаме победа на Кубрат Пулев след изиграването на 12-те рунда.

Ето къде може да гледате мача Кубрат Пулев - Хюи Фюри!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички