ПРОГНОЗА за боксовия сблъсък Кубрат Пулев - Хюи Фюри

В най-интересния двубой в боксовата програма за този месец Кубрат Пулев се изправя срещу Хюи Фюри в мач, който ще определи претендента на IBF за световната титла, която в момента е притежание на Антъни Джошуа.

Битката между двама от най-добрите боксьори в тежка категория е в събота вечер около 23:00 часа, когато се очаква да започнат излизанията на двамата. Може да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Говорят Кубрат Пулев и Ули Вегнер: Фюри ли е най-тежкият съперник на Кобрата?

Кубрат Пулев се изправя срещу Хюи Фюри в мач за претендентското място на IBF, което гарантира мач за световната титла, която в момента е притежан...

ПРОГНОЗАТА НА SPORTLIVE.BG.

За двамата боксьори това се явява втори шанс да се доберат до битка за световната титла, след като загубиха първото си излизане срещу съответните шампиони. Пулев загуби от Кличко, докато Фюри - от Джоузеф Паркър. И двамата са целеустремени към победата, а едно е сигурно - тя ще дойде много трудно за който и да е от представителите на световния бокс.

И двамата не притежават тъй наречения "нокаут удар", с който да проснат изневиделица своя съперник. Предпочитат техничната игра, играят по-защитно и дебнат на контраатака. Така можем да очакваме дълга битка, в която Пулев и Фюри да дебнат грешка в защитата на своя опонент. Това означава, че можем да очакваме да се изиграят и 12-те рунда, а победителят ще бъде определен от два фактора, ако се изиграят всички части - физическа подготовка и домакински фактор.

Кубрат изглежда, че е в топ форма и безспорно най-добрата в кариерата си на професионалния ринг до момента. Освен това никога не трябва да бъде подценяван домакинския фактор, който при изравнен двубой може да донесе победата на Кобрата.

Прогнозата на Sportlive.bg е за победа на Кубрат Пулев. За любителите на по-рисковите прогнози предлагаме победа на Кубрат Пулев след изиграването на 12-те рунда.

Ето къде може да гледате мача Кубрат Пулев - Хюи Фюри!

Още по темата

Please select answer!