Стойчо Младенов за Гонзо: Изключително голям лидер, образован човек, интелигентен

Новият президент на Българския футболен съюз - Георги Иванов, е "голям лидер, образован човек, интелигентен".

Такова мнение изрази легендарният футболист и треньор на ЦСКА - Стойчо Младенов, в интервю пред "Dsport".

Първоначално той заяви, че е бил "крайно изненадан и разочарован" от клубовете, които не са дали своя глас за Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров:

"Аз лично бях крайно изненадан и разочарован от футболните клубове, тъй наречени професионални и аматьорски клубове, които имаха възможност да гласуват, да присъстват на Конгреса и да дадат своя глас, че не заложиха на Бербатов, Стилиян и Мартин, на хора, доказали се в световен мащаб и признати в цял свят, разпознаваеми по-точно".

ОЩЕ: Ганчеви преговарят с Димитър Бербатов и Стилиян Петров за управлението на ЦСКА?

"Хора, които дълги години учиха и се готвиха да поемат ролята да управляват българския футбол. Много малко клубове заложиха на тях. Болшинството заложиха на Гонзо, когото познавам много добре", коментира Младенов пред изданието.

Стойчо за Гонзо

"Бях му треньор, познавам се и с баща му, заедно играхме в националния отбор. Изключително голям лидер, образован човек, интелигентен, надявам се да справи, пожелавам му го от все сърце. Дано да бъде лидер и във футболния съюз така, както е бил лидер във всеки един отбор, където е бил като играч".

"Да надделее над всичко останало, тъй като там трябва да се разтресе всичко много яко в българския футбол, за да може да стъпим на една здрава основа и да можем да израснем във всяко едно отношение. Като започнем в тази подредба, за инфраструктурата на всички клубове и стадиони, това е изключително належащо и спешно за коригиране", обясни Стойчо Младенов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Стойчо Младенов обясни защо Левски и ЦСКА "дишат прахта" на Лудогорец и поздрави Наско Сираков!

Гласували общо: потребители

Горещи оферти