Стойчо Младенов обясни защо Левски и ЦСКА "дишат прахта" на Лудогорец и поздрави Наско Сираков


Стойчо Младенов обясни защо Левски и ЦСКА "дишат прахта" на Лудогорец и поздрави Наско Сираков
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5243 0

Бившият футболист и треньор на ЦСКА - Стойчо Младенов, обясни защо през последните години Левски и "червените" не могат да се преборят с Лудогорец за шампионската титла.

Защо Левски и ЦСКА "дишат прахта" на Лудогорец?

Той назова две причини - неправилно управление на столичните грандове + професионализъм на много високо ниво в Разград:

"Причините са две. Първата, която де факто е, може би, най-състоятелната, е, че неправилно се управляваха и двата клуба. Крайно непрофесионално, бих казал. Втората причина е Лудогорец. В Лудогорец професионализма е на много високо ниво", коментира Младенов пред "Dsport", а след това допълни:

ОЩЕ: Последният български треньорски сблъсък: Голям обрат на ЦСКА, но Мъри слага край на уникална серия на Стойчо Младенов срещу Левски!

"Естествено, финансовата мощ която имат собствениците, и това, че си подредиха нещата по професионален начин и всеки един на определената позиция си отговаря за своята работа. Имат си скаутско звено, имат си главен скаут, имат си изпълнители на всеки един пост и те са футболни хора, професионалисти. Така че клубът се управлява 99% от футболни личности и специалисти и оттам нататък вече върхът на айсберга е собственикът, който казва да и не".

"Поздравления за Наско Сираков"

От друга страна, 67-годишният Младенов поздрави мажоритарния собственик на Левски - Наско Сираков, за решението му да застане твърдо зад старши треньора - Николай Костов:

Николай Костов и Наско Сираков

"Поздравления за Наско Сираков, че стои твърдо зад треньора. Това е пример за всички останали собственици, че точно по този начин собственикът и ръководството на даден клуб трябва да се отнася към старши треньора".

"Когато се гласува доверие, трябва да се гласува доверие дългосрочно, а не на всеки 3-4 месеца да сменяме треньора. След като на 3-4 месеца се сменя треньорът, това говори, че грешката не е направена от треньора, а от този, който го е избрал. Значи е избрал неправилния треньор", обясни Екзекутора на Ливърпул.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш "син" футболист е сигурен, че този път Левски ще бие ЦСКА и запита: Какво му е на Николай Костов?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички