Вуцов определи съдийката от БФС Християна Гутева за “овца”

Наставникът на Янтра Габрово - Велислав Вуцов, по всичко личи, че пак ще отнесе тежко наказание заради поведението си. Специалистът се изцепи при последното гостуване на възпитаниците му преди великденската пауза. 

Янтра гостува на ЦСКА 1948 II в четвъртък, а срещата завърши при нулево равенство, ръководена от елитната българска арбитърка Християна Гутева. Вуцов през цялото време имаше претенции към отсъжданията й, като четвъртият съдия Димитър Буров се налагаше често да го укротява. 

Най-често бившият треньор на Левски, Славия и Ботев Пловдив имаше претенции за нарушения в полза на домакините. Стигна се дотам Вуцов да нарече Гутева "овца" при едно от поредните спирания на играта.  

Напрежение и след края на мача

След края на двубоя навръх Велики четвъртък се стигна дотам наставникът на Янтра Габрово да приканва към насилие над длъжностното лице към БФС Георги Йорданов:

"При нашия отбор уреждане и продажба няма как да се случи. Категорично го заявявам. Не се е родил този човек във футбола, който ще ме купи. Факторът съдийство този сезон ни уби. В някои мачове имаше разстрел. Безсрамна работа беше двубоят ни с Добруджа в Габрово. А иначе те реват. Но вкарват гол във Видин в 90-ата минута - класическа измама.

Преди това пак гол в 90-ата минута - измама. Когато минеш наглостта си - не вървят добре нещата. Ще кажа само едно нещо: нарядите се правят от човек, който живее и работи в Габрово. Георги Йорданов се казва. Приканвам всички, абсолютно всички в Габрово, които идват на мач, с тояги, със сопи да не го пускат, да го бият, каквото искат да го правят, защото това, което се случва с нашия отбор и то в сюблимни моменти не се издържа".

Още: "Той може още да крие как издържаше Левски": Вили Вуцов разкри завесата при Тодор Батков в Левски

"Направих тъпотия неземна, с години се говореше за това в Левски": Вили Вуцов с култова история, а Кокала с безценна реакция

Велислав Вуцов поиска среща с Георги Иванов: Готов съм да хвърля кърпата!

Гласували общо: потребители