Манчестър Юнайтед разби Фенербахче с 4:1 в Лига Европа (ВИДЕО)


Манчестър Юнайтед разби Фенербахче с 4:1 в Лига Европа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2276 0

Отборът на Манчестър Юнайтед размаза Фенербахче с 4:0 в един от най-интересните мачове от Лига Европа.

"Чeрвените дяволи" вmfend иницативата в първите минути на мача. Феновете на "Олд Трафорд" приеха радушно бившия нападател на отбора Робин ван Перси като го аплодираха.

Първата голова възможност в двубоя дойде през 24-та минута. Мата центрира отлично в наказателното поле, но малко не достигна на Марсиал, за да засече топката.

Хеан Мата е фаулиран в наказателното поле от Кяер, след страхотен пас на Карик и съдията е категоричен като отсъжда дузпа! Дузпата е реализирана от Пол Погба- 1:0 за Юнайтед!

Отборът на Ман Юнайтед получава втора дузпа! Шенер събори Марсиал и  "червените дяволи" получават втора дузпа в рамките само на 2 минути. Самият Марсиал бележи втората дузпа и резултатът стана 2:0!

Прекрасен гол минута преди края на полувремето на Пол Погба! Руни изведе по отличен начин Лингард, той не се полакоми да стреля, а подаде към Погба, който от дистанция порази мрежата на опитния страж за 3:0!

Смяна в отбора на гостите в беше в началото на второто полуврече. Емеминке влезе на мястото на Кяер.Юнайтед също извърши една смяна, но с принудителен характер, като Маркос Рохо замени Крис Смолинг.

Разгрома за турците стана пълен в  48-та минута. Лошо изчистена топка попада в Погба, който намира Лингард. Младокът без никакъв проблем поразява мрежата на Фенербахче. Това е първи гол за Лингард от началото на сезона.

Добра атака на Фенербахче завършвr с хубав удар на Ван Перси, но в аут 30 минути преди края на двубоя.

Втората смяна за Юнайтед беше извършена в 66-та минута Депай замени Лингард. Фенербахче извърши втора промяна в състава си 4 минути по късно, Шен излиза и отстъпи мястото си на Кьойбаши.

Правещият много силен мач Хуан Мата стреля между двама бранители на Фенербахче в 78-та минута, но вратарят се намеси добре.

Робин ван Перси отбеляза на бившия си тим, но не се зарадва,.Феновете посрещнаха това с бурни аплодисменти. Голът дойде в 83-та минута.

Съставите на двата отбора:

МАН Ю: Де Хеа, Дармиан, Баий, Смолинг, Шоу, Карик, Погба, Мата, Лингард, Марсиал, Рууни

ФЕНЕРБАХЧЕ: Демирел, Калдъръм, Шкъртел, Кяер, Йозбайракли, Топал, Нойщедтер, Соуза, Шен, Потук, Ван Перси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички