Барселона вече има списък с набелязани нападатели


Барселона вече има списък с набелязани нападатели
Снимка: Getty Images/Guliver

2998 0

Барселона вече има списък от футболисти, с които могат да подсилят атакуващата линия на отбора по време на летния трансферен прозорец. Привличането на нов нападател в момента не се явява приоритет, но в клуба се притеснени от факта, че Луис Суарес скоро ще навърши 32 години и от ситуацията с Мунир Ел Хадади, който ще напусне "Камп Ноу" след края на сезона.

В списъка на Барса фигурират имената на петима нападатели, представянето на които скаутите на клуба следят в последните месеци. Става въпрос за Кшищоф Пьонтек от Дженоа, Никола Пепе от Лил, Макси Гомес от Селта, Лука Йович от Айнтрахт и Тимо Вернер от Лайпциг. Очаква се Барселона да купи нов нападател през лятот, но не е изключено и това да се случи още този месец. Стига да има добро предложение.

По-рано днес каталунците привлякоха в редиците си френския защитник Жан-Клер Тодибо, а новината бе съобщена на официалната уеб страница на "блаугранас". Тодибо, който е играч на Тулуза, все пак ще трябва да дочака до лятото, за да заиграе на "Камп Ноу". Бранителят бе привлечен със свободен трансфер, след като контрактът му с френския гранд изтича след броени месеци.

Междувременно се появи информация, че полузащитникът на Барселона Филипе Коутиньо може да премине в тима на Манчестър Юнайтед. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички