„Мога да го гарантирам“! Агентът на Погба проговори за допинг скандала


„Мога да го гарантирам“! Агентът на Погба проговори за допинг скандала
Снимка: Getty Images

1567 0

Истински скандал се разрази около френската звезда Пол Погба. 30-годишният халф е с временно спрени състезателни права за нарушение на антидопонговите правила.

Той е дал положителна допинг проба за наличието на тестостерон. Тестът му е направен след мача на Ювентус срещу Удинезе, спечелен с 3:0 от „бианконерите“ на стадион „Фриули.

Така от италианския национален антидопингов трибунал съобщиха, че правата на французина ще бъдат спрени временно. Погба е изправен пред четиригодишно наказание.

Отношение по скандала взеха и от Ювентус, които потвърдиха новината за Погба и заявиха, че клубът ще обмисли как ще процедира. Междувременно не закъсня реакцията и от страна на агента на халфа Рафаела Пимента.

ПОЗИЦИЯТА НА АГЕНТА НА ПОГБА

Пимента изрази мнение, че първо ще се изчака и резултата и от втората проба на французина, за да може да се коментира ситуацията.

 „Очакваме контраанализа. Не можем да кажем нищо сега. Със сигурност Погба никога не е искал да нарушава правилата – мога да го гарантирам “, заяви Рафаела Пимента пред „Tuttosport“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Търси ли се нов собственик на Ювентус? Вече има и официален отговор

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички