Ужас без край за Пол Погба! Съмнения за нова травма отново безпокоят французина


Ужас без край за Пол Погба! Съмнения за нова травма отново безпокоят французина
Снимка: Getty Images

1295 0

Пол Погба се завърна в игра за Ювентус след дълго възстановяване от контузия, като видя отменен гол, преди да се чуят опасения за нова мускулна травма: "Почувствах боцкане".

Полузащитникът беше резерва при победата с 2:0 в неделя вечер срещу Емполи, като влезе в игра в края на двубоя.  Той смяташе, че е вкарал първия си гол в Серия А, откакто се завърна в Торино - великолепен гол от воле, който намери вратата, но Душан Влахович очевидно беше в засада при паса.

Поредна контузия за Погба?

Погба сякаш се пренатовари в един момент в последните минути на мача, влизайки в единоборство и оттогава нататък се движеше доста предпазливо. Докато съотборниците му отидоха да празнуват с гостуващите фенове, французинът отиде право в съблекалнята, говорейки интензивно с главния лекар и докосвайки задната част на бедрото му.

"Все още не знаем нищо, той почувства боцкане, така че ще видим какво ще покажат тестовете“, каза треньорът Макс Алегри пред Sky Sport Italia. Въпреки че претърпя операция за контузия на коляното, основният проблем, който спираше кариерата на Погба през последните две години, беше тенденцията да поддържа мускулни проблеми. По-рано имаше информация, че от Саудитска Арабия не са се отказали от идеята да го привлекат, но той няма никакъв интерес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички