Интер не убеди, но победи Саутхемптън


Интер не убеди, но победи Саутхемптън
Снимка: Getty Images/Gulliver

796 0

Интер записа минимална победа над Саутхемптън с попадение на Антонио Кадрева в 67-та минута в двубой от третия кръг на предварителна група "К" на Лига Европа. Това са първи точки за италианския тим в турнира.

Саутхемптън стоеше по-добре на терена и организираше по-опасни атаки, но това не бе достатъчно. Домакините завършиха мача с 10 души, след като Марсело Брозович бе изгонен през второто полувреме

В 39-ата минута гостите имаха възможност да открият резултата, Джей Родригес отправи силен удар, но той мина встрани от вратата. Интер отговори с далечен удар на Едер две минути по-късно, но и той не намери целта.

Великият Капело се завръща в любимата Серия А

И през втората част Саутхамптън продължи с по-добрата си игра. Противно на очакванията обаче в 67' домакините откриха резултата чрез Антонио Кандрева. Той отправи удар от наказателното поле с левия крак, а топката попадна точно под гредата. В 77-ата минута Интер остана с човек по-малко. Хърватският национал Марсело Брозович беше изгонен за грубо нарушение в средата на терена.

Гостите от Англия веднаха започнаха да атакува и да упражняват натиск. 2 минути преди края на редовното време удар на Дейвис бе изчистен от голлинията. В последвалото разбъркване стражът на Интер Самир Ханданович отрази удар от около метър на Остин.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички