Роналдо разкри какво е казал на разгневения Игуаин (ВИДЕО)


Роналдо разкри какво е казал на разгневения Игуаин (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3138 0

Ювентус спечели с 2:0 в голямото дерби на Италия срещу Милан. "Росонерите" не успяха да се противопоставят на италианския шампион, а нападателят на тима - Гонсало Игуаин, изживя кошмарна вечер. Първо пропусна дузпа, а след това и получи червен картон. 

Това изключително много разгневи аржентинеца, който едва бе усмирен както от своите съотборници, така и от тези на Юве. Игуаин искаше много да се докаже пред бивщшия си отбор и това му изигра много лоша шега.  Голямата звезда на "бианконерите" Кристиано Роналдо също опита да го успокои, но без упех. Дори се видя, че португалецът каза нещо на Игуаин. А какво беше то разкри самият Роналдо след двубоя. 

"Опитах се да го успокоя. казах му, че в противен случай рискува да го накажат сурово. Той не направи кой знае какво. Просто беше изнервен заради загубата и това е напълно разбираемо. Наистина се надявам наказанието му да не е тежко.

"Доволен съм от победата. Срещу Милан никога не се играе лесно. Не сме сътворили подвиг с този резултат, но има защо да сме радостни. Беше важно да спечелим след победата на Наполи срещу Дженоа, за да запазим преднината си", каза Роналдо след двубоя. 

Миналата седмица Юве загуби от Манчестър Юнайтед в Шампионска лига, но Роналдо отбеляза първия си гол в турнира в през сезона. А той наистина си заслужава - вижте видео

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички