Клоп с интересен анализ на загубата, озадачен е само от един момент


Клоп с интересен анализ на загубата, озадачен е само от един момент

1555 0

Юрген Клоп е останал озадачен от грешката, която е допусна неговият отбор в края на двубоя срещу Виляреал от полуфиналите в Шампионска лига. Мърсисайдци загубиха с 1:0 с попадение в продължението на двубоя, след като Коло Туре и компания изпуснаха Денис Суарес, а той поднесе коженото кълбо на празна врата за резервата Адриан Лопес.

Немският специалист обаче е категоричен, че битката не е приключила и на "Анфийлд" неговият отбор има всички шансове да продължи напред.

"Разбира се, че не съм много щастлив от това, че получихме гол в последните секунди. Честно казано, контраатака в 92-ата минута - няма логика. Но това е само първото полувреме на този сблъсък, нищо не се е случило. Сега те трябва да дойдат на "Анфийлд" и знаят колко сме силни. Честно казано, мислех, че ще имаме повече проблеми тук. Защитавахме се много добре… това състезание не е приключило", коментира след мача Клоп.

"Това беше единствената голяма грешка, която направихме в мача. ОК, тя доведе до гол в нашата врата. Това е, трябва да го приемем. Няма проблем", каза още германският специалист, говорейки за случилото се във втората минута на добавеното време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички