"Жълтата подводница" потопи в края Ливърпул на "Ел Мадригал"


"Жълтата подводница" потопи в края Ливърпул на "Ел Мадригал"

1289 0

Виляреал взе изключително важен аванс от 1:0 в сблъсъка срещу Ливърпул от полуфиналите в Лига Европа. "Жълтата подводница" стигна до победата по изключително драматичен начин, като победния гол падна в 93', а "Мадрига" избухна в страхотна радост.

Победата за испанския тим донесе резервата Адриан Лопес. Образцова акция с пасове от по едно докосване Виляреал изнесе бързо топката и стигна до пеналта на съперника. Там Коло Туре изпусна Денис Суарес, който пусна успореден на голлинията пас, с който преодоля Миньоле. За Лопес остана по-лесното и на празна врата донесе победата на своите.

Двата тима изиграха изключително изравнен двубой, в който уцелиха по една греда, а имаха и по едно отлично голово положение в края.

В 87' Бакумбу беше изведен в пеналта на съперника и виждаше топката във вратата, но Симон Миньоле се отчете с брилянтна намеса и успя да спаси. Секунди по-късно защитата на Виляреал сбърка фатално и Морено се озова на скорост сам срещу вратаря, но прати топката високо в аут.

Това беше първа загуба на Ливърпул в турнира, след като до момента "Червените" не бяха допускали поражение във всички 12 мача, които изиграха.

Реваншът е след седмица на "Анфийлд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички