Арсен Венгер разкри грозната причина, поради която Санчес преминава в Манчестър Юнайтед


Арсен Венгер разкри грозната причина, поради която Санчес преминава в Манчестър Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

3345 0

Трансферът на Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед вече е въпрос на време. Атакуващият играч имаше своите силни моменти в Арсенал, но скоро ще стане играч на "червените дяволи", като доказателства не липсват - Санчес бе сниман първо пред базата на Юнайтед, а след това и с екип на новия си отбор.

Мениджърът на Арсенла Арсен Венгер направи интересно изказване, като разкри, че това може би ще е последният голям договор на чилиеца и за това той избира Манчестър Юнайтед, като отбор, който може да му донесе далеч по-големи приходи.

"Не разбирам хората, които искат да напуснат Арсенал. Но след 30 години в осъществяване на трансфери, научаваш много за човешките същества.

Това може би ще е последният професионален договор в кариерата на Санчес на топ ниво и за това този договор е толкова важен. В новия си отбор той ще получава много по-голяма заплата, от колкото при нас.

Опитахме се да го задържим, не го крия. Предложихме му каквото можехме. Сега губим играч от световна класа, това също не е тайна, но в Арсенал пристига нов играч с не по-малко качества", коментира Венгер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички