Треньорът на ПСЖ: Уважаваме Лудогорец не по-малко от Арсенал


Треньорът на ПСЖ: Уважаваме Лудогорец не по-малко от Арсенал
Снимка: Gulliver/Getty Images

2173 0

Треньорът на ПСЖ Унай Емери заяви на пресконференцията си пред гостуването на Лудогорец, че уважава българския шампион точно колкото и другите два съперника на французите в Група А - Арсенал и Базел.

ДЕРМЕНДЖИЕВ ПОХВАЛИ ЗВЕЗДИТЕ НА ПСЖ

"Разучихме играта на Лудогорец и това е много добър отбор, който пред собствена публика ще бъде пределно мотивиран да спечели. Ние обаче имаме една цел и тя е да завършим на първо място в класирането след всички мачове.

На практика всички тимове засега са равнопоставени, защото всички имат по 1 точка. Не се притеснявам от загубите в първенството, защото сезонът едва сега започна. Знаем, че в Лудогорец има много технични футболисти, а и с присъствието си в групите заслужи уважението на всички.

Времето е важно за нас, работим от сравнително скоро заедно. Важна е скорстта, с която се променят нещата. Факт е, че не се представяме добре в първите мачове, но искаме да се подобрим. Продължаваме да работим върху тактическата си схема, ежедневно играчите се адатират, а увереността ще дойде с победите. Сигурно е, че можем да постигнем резултатите, които сме си поставили като цел."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички