Хубчев определи кое е било решаващо срещу Черна гора и потвърди мрачна прогноза за Чочев


Хубчев определи кое е било решаващо срещу Черна гора и потвърди мрачна прогноза за Чочев
Снимка: БГНЕС

2758 0

Националният селекционер на България Петър Хубчев изрази по-скоро съжаление, че отборът  не успя да стигне до победата срещу Черна гора, като отчете, че първата част е била по-добра за националите ни.

"Труден мач, но ние не сме и очаквали лесен.Трудно е да говоря, емоциите са големи. Може би по-скоро има съжаление, че не успяхме да победим. Мисля, че имахме положения, от които можеше да се възползваме по-добре, но не успяхме. Това беше решаващото. Не е само шанс. Много работи са”, коментира селекционерът.

"Правилно сте видели, че първото полувреме беше по-добре. Ниу също го отчетохме. През второто полувреме няколко фактора изиграха роля. Този гол, а след него 15-20 минути отборът просто не беше на терена. Радва ме, че намерихме сили да мотивираме всички докрай и да изравним. Казах преди няколко дни, че така както всички очакват четири равностойни отбора, всяка точка или гол може да реши класирането".

За контузията на Ивайло Чочев, Петър Хубчев каза: „Не,нямам повече информация. Само, че е тежка контузията.” А какво заяви селекционерът на Черна гора след двубоя - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички