Лудогорец безпроблемно мина през Монтана за Купата


Лудогорец безпроблемно мина през Монтана за Купата

851 0

Шампионът Лудогорец безпроблемно се класира за следващата фаза за Купата на България. "Орлите" достигнаха до четвъртфиналите след категоричен успех с 4:0 като гост на Монтана.

Георги Дерменджиев направи редица промени в състава си, но това не повлия на играта на отбора му. Още в 8' при центриране от корнер Терзиев успя да отклони топката към Кешеру и румънецът не сбърка, давайки аванс от 1:0 на своите.

До почивката всичко в мача беше решено. В 32' Натанаел отново показа отличния си удар отдалеч, след като проби и стреля диагонално от границата на наказателното поле, удвоявайки резултата.

Сътношението на силите на терена не се промени и след почивката. Лудогорци имаха непрестанно териториален и игрови превес, а Монтана разчиташе на редки контри.

В 72-ата минута като по чудо не стана 3:0 за Лудогорец, но гредата спаси вратата на Монтана след удар отблизо на Кишада.

В 77-ата обаче чудесна атака отдясно на шампионите вече доведе до третия гол. Вкара го Клаудиу Кешеру, негов втори в мача.

Мисиджан оформи крайното 0:4 след асистенция на Кешеру. По-рано днес към четвъртфиналите се класираха Дунав и Локомотив (Пловдив).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички