Феновете на "Армията" готвят адско посрещане на Недялков


Феновете на "Армията" готвят адско посрещане на Недялков
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1684 0

Неприятно посрещане готвят фенове на ЦСКА за своя бивш защитник Антон Недялков, който в четвъртък пристига на "Армията", но с екипа на Лудогорец. С решението си да премине при шампионите през лятото Недялков направо взриви привържениците на столичния гранд.

Недялков бе продаден от ЦСКА в американския Далас, но изненадващо само 6 месеца по-късно играчът се завърна в родното първенство. Бранителят ще стъпи на стадиона в Борисовата градина точно 11 месеца след последното си посещение. На 4 януари Антон даде интервю за клубната телевизия на "червените", в което се врече във вярност на ЦСКА и дори пя пред камерата популярния рефрен "Още от дете".

ОРАНЖЕВИ ИСТОРИИ...

25-годишният Недялков има 4 мача срещу ЦСКА на "Българска армия" с баланс 1 победа и 3 загуби. Дебютът му на стадиона е със Светкавица на 9 април 2012 г. - 0:3, като записва 90 минути. Останалите му 3 срещи са за Литекс. Първата е на 2 март 2013 г. В първия пролетен кръг ловчанлии печелят с 2:0, а Недялков е на терена 60 минути. Следващите две визити на бранителя обаче са от губещата страна - 0:1 на 23 септември 2013 г. и 0:2 на 18 октомври 2014 г. Недялков игра 90 минути за Лудогорец при успеха с 1:0 над ЦСКА в Разград на 19 август.

Вижте тук каква сума е платил българският шампион, за да има Недялков в състава си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички