Оранжеви истории...


Оранжеви истории...
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3270 0

Един наглед не толкова шокиращ трансфер у нас разбуни духовете на стадион "Българска армия", където нарекоха българския национал Антон Неделяков - "предател". Започна се от Росен Петров - Животното, който изсипа цяла канонада към Недялков, а и към легендата на ЦСКА Христо Стоичков. Всичко това се случи в момент, в който пък от УЕФА обявиха два отбора с името ЦСКА в ранглистата си, а фенове и журналисти отново заговориха за темата дали ЦСКА на Гриша Ганчев не е Литекс?

Е, сагата с Недялков, Стоичков и собственика на "червените" напомни ясно какъв е манталитетът на "Българска армия" в момента. Ако в "Борисовата градина" случайно не са забравили, Антон Недялков е юноша на Литекс с едва сезон и половина под ръководството на Стамен Белчев и преди това Христо Янев. После по собствено желание на клуба защитникът беше продаден и отново поради същите причини от ЦСКА-София не си го върнаха, а той подписа с Лудогорец. Едва ли е имал против Неделяков да се върне в отбор, чиито фенове го харесваха заради силните изяви отляво на защитата на тима.

Веднага срещу Стоичков заваляха критики и обвинения, че е взел сериозна комисионна от трансферите на Недялков. Че защитникът е предател, а Гриша Ганчев пусна поредната странна декларация от свое име. И изведнъж от "Българска армия" припомниха на всички, че може отборът да носи името "ЦСКА", но далеч не се е освободил от практиките, които години наред гледахме на Градския стадион в Ловеч. Атаки срещу медии, срещу клубни легенди и играчи, и какво ли още не.

Едва ли има някой, който е изненадан от подхода, който видяхме от "Българска армия" и към Стоичков, и към Недялков. Вълкът козината си мени, но нравът - не, са казали мъдрите хора и виждаме поредното доказателство за това. А за тези, които си затварят очите, отново ще напомня - Неделяков е юноша на Литекс със сезон и половина за отбора, носещ името ЦСКА. Стана играч на "червените" по същия начин, по който Литекс се озова в София - бърз анекс в договора и още по-бързо прехвърляне от Ловеч в София. Така стана с много играчи. Историята помни, драги фенове на отбора на Гриша Ганчев. И историята няма да помни Недялков като предател, а като наемник, сменил клубната си принадлежност. А, също така, бъдете сигурни, че легендарният Стоичков ще се помни от историята много повече от представителите на бившия Литекс, удобно настанили се в ложите на "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички