Звезда на Габон се отказа от националния тим, Обамеянг също замесен


Звезда на Габон се отказа от националния тим, Обамеянг също замесен
Снимка: Getty Images/Guliver

1686 0

Звездата на Габон Пиер-Емерик Обамеянг проговори след новината, че ще пропусне Купата на африканските нации. Нападателят не игра срещу Коморските острови заради положителен тест за коронавирус, а след това му бяха открили сърдечни проблеми, след като изкара вируса.

В крайна сметка нападателят беше обратно в Лондон, след като не записа нито една минута. Заедно с него турнира напусна халфът на Ница Марио Лемина, който има същите проблеми. „Имаме здравословни проблеми, за които трябва да се погрижим. И на всичкото отгоре сега се появиха и разни слухове... Няма да се връщам на тях. Пожелавам успех на момчетата и дано стигнат максимално далеч в турнира”, написа играчът на Арсенал.

Според различни информации обаче двамата футболисти са нарушили дисциплинарните мерки в лагера на националния отбор. Появиха се и снимки в социалните мрежи, на които двамата купонясват. Твърди се, че това е било два дни преди те да се зарязят. Други слухове съобщават, че Лемина се е явил на тренировка пиян.

Боли ме, че националният отбор е обкръжен от лъжци. Тези гадости не са от вчера. Нямам друг избор освен да сложа край на това. Отказвам се да играя за националния отбор в бъдеще”, шокира Лемина.

„Няма сериозна причина за тревога относно състоянието на двамата футболисти. Да, те имат отклонение в показателите и не можем толкова бързо да разберем какви са потенциалните рискове за тях, ако ги форсираме да играят. Затова заедно с футболната асоциация на Габон преценихме, че е по-добре да ги освободим”, сподели на свой ред националният селекционер на Габон.

Ето и каква сензация е напът да се случи в турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички