Пиер-Емерик Обамеянг се завръща от Купата на африканските нации по-рано от очакваното


Пиер-Емерик Обамеянг се завръща от Купата на африканските нации по-рано от очакваното
Снимка: Getty Images

1025 0

Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг ще се върне на разположение на клуба си от националния отбор на Габон. Причината е, че голямата звезда на габонския отбор има проблеми със сърцето, които възникнаха след като той преболедува коронавирус.

Така 32-годишният футболист няма да може да помогне на своя отбор, въпреки че Купата на африканските нации за него беше отлична възможност да покаже подобрение във формата си след като първият полусезон за нападателя в Арсенал беше далеч под очакванията.

Обамеянг даде положителен тест за коронавирус на 6 януари. Заради последствията от заболяването той пропусна двубоя на Габон срещу Гана, а усложненията направиха участието му в турнира невъзможно.

След завръщането си в Лондон Обамеянг ще премине през допълнителни изследвания. Играчът загуби титулярното си място на "Емирейтс Стейдиъм", след системни дисциплинарни нарушения. В края на годината Микел Артета отне и капитанската лента на играча.

Ето и кой нападател може да се озове в Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички