Ибрахимович даде своя отговор дали се завръща в европейския футбол


Ибрахимович даде своя отговор дали се завръща в европейския футбол
Снимка: Guliver/GettyImages

1256 0

Нападателят на Лос Анджелис Галакси Златан Ибрахимович отрече твърденията, че ще се завърне в европейски тим през януарския трансферен прозорец. В типично негов стил той заяви, че не заинтересован да се завръща в Европа, както и д аиграе в някой отбор под наем. 

"Ако принадлежа на Галакси, то аз съм техен играч. Аз не съм от тези играчи, които се завръщат обратно в Европа или отиват под наем - това не е в мой стил. Щом съм тук, ще дам всичко от себе си за клуба и искам да се концентрирам само и единствено върху представянето си за ЛА Галакси", заяви шведската легенда. 

37-годишният футболист бе запитан кога ще бъде по-наясно със своето бъдеще. "Възможно най-скоро. Всичко е в процес на развитие в момента, зависи от това какъв наем може да се изтегли от банката“. Президентът на Галакси Крис Клайн пък също заяви, че Ибрахимович попада в плановете на клуба за следващия сезон. 

МИЛАН ИЗПЪЛНЯВА ВСИЧКИ ИЗИСКВАНИЯ НА ИБРА

"Нашият план е Ибрахимович да остане в отбора и през новата кампания. Това, което той стори за тима през изминалия сезон със своите 22 гола и 10 асистенции, е високо оценено от целия треньорски щаб и ръководство на ЛА Галакси. Той иска да побеждава с нас, както и ние с него. Целта ни е да го задържим и през следващия сезон при нас. В момента преговаряме за нова сделка. Знам, че той има своите изисквания, затова клубът ще разговоря с него относно споразумение за продължаване на престоя му тук“, заяви Клайн.

Съвсем наскоро Златан записа поредното си постижение и не спира да доказва головата си мощ постоянно. Ето с какво влезе за пореден път в историята

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички