Златан с пореден уникален коментар: Висшата лига не е нищо особено


Златан с пореден уникален коментар: Висшата лига не е нищо особено

3435 0

Голямата звезда на модерния футбол Златан Ибрахимович продължава да изумява с формата, в която се намира въпреки напредналата си за футбола възраст. Шведът ниже гол след гол в МЛС, където е част от тима на ЛА Галакси. Формата му обаче привлече сериозно внимание и това може да се окаже достатъчно, за да се завърне Златан в Европа, и по-точно в Милан.

"Висшата лига много ми хареса, защото привлича огромно внимание. Мисля обаче, че малко е надценявана. Дойдох в Англия и хората, които говореха, казваха, че идвам с инвалидна количка. Е, в края така стана, че аз ги сложих да седнат в инвалидни колички. Това направих!", заяви Златан.

37-годишният футболист премина в Манчестър Юнайтед през 2016 година и в дебютния си сезон заби 28 гола в 46 срещи. През следващата кампания той игра в едва 7 срещи и отбеляза само един гол, но получи тежка контузия, която го извади от игра за почти година преди да бъде пуснат да премине в ЛА Галакси.

ЗЛАТАН ИБРАХИМОВИЧ НЕ Е В ТОП 10 ПО ЗАПЛАТИ В МЛС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички