След 9 гола в 5 мача: Защо Кристиано Роналдо няма да играе в следващия двубой на Ал Насър?


След 9 гола в 5 мача: Защо Кристиано Роналдо няма да играе в следващия двубой на Ал Насър?
Снимка: Getty Images

2088 0

Кристиано Роналдо се намира във великолепна форма в Саудитската професионална лига. В последния кръг неговият Ал Насър сломи Ал-Ахли в дерби, завършило при зрелищното 4:3. Роналдо пък вкара две попадения, с което вече има девет в първенството.

Португалската суперзвезда ги реализира в последните пет двубоя от първенството. Всички те са победи, което заличи лошия им старт от две поражения. С успехите и от Шампионска лига на Азия Ал Насър е в серия от седем поредни във всички турнири.

Сега отборът започва и участието си в Купата на Краля на Саудитска Арабия. Съперник на 1/16-финалите е втородивизионният Оход. Той е в серия от пет поредни поражения, като е на 16-а позиция след шест кръга с едва три точки.

EssentiallySports пише, че старши треньорът на Ал Насър Луис Кастро ще даде почивка на някои от най-важните футболисти за този дуел. Разбира се, начело се петкратният носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо.

Той е имал леки съмнения за травма преди срещата, което е допълнителен стимул Роналдо, който е играл в почти всеки мач през сезона, да получи почивка. Още повече предвид възрастта му и удобния съперник.

Освен 38-годишната легенда се очаква почивка да получат и Марсело Брозович, и Султан Ал Ганам. Ще бъде любопитно дали Садио Мане и Талиска също няма да бъдат съхранени. Вече пък бе потвърдено, че Ал Насър започва офанзива за дългосрочен договор на Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички