Въпрос за Лионел Меси ядоса Лионел Скалони, треньорът на Аржентина призова: Нека да го оставим на мира


Въпрос за Лионел Меси ядоса Лионел Скалони, треньорът на Аржентина призова: Нека да го оставим на мира
Снимка: Getty Images

5095 0

Старши треньорът на Аржентина - Лионел Скалони, показа раздразнение, след като за пореден път бе попитан какво ще се случи с отбора, когато Лионел Меси реши да "окачи бутонките".

Това се случи на пресконференция преди гостуването на "гаучосите" срещу Перу от световните квалификации, което ще се проведе в ранните часове (5:00, българско време) на 18-и октомври.

"Нека все пак имаме предвид, че той е тук. Защо изобщо в момента трябва да мислим за периода, когато ще си е тръгнал...? Истината е, че Меси все още е активен. Нека да го оставим на мира и да не го пенсионираме предварително!", призова Скалони.

36-годишният футболист на Интер Маями, който не е на 100% възстановен от контузия, записа 38 игрови минути при успеха над Парагвай с 1:0 (13.10.), като бе близо до гола, но на два пъти гредите го спираха.

"Лео е добре. Постепенно започва да тренира по-интензивно. В часовете преди мача (б.р. - срещу Перу) ще решим дали и колко ще играе. Смятаме да пуснем онези, които са на 100% готови или онези, които са близо до стоте процента", поясни наставникът на Аржентина.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Не слушаше треньора, а говореше по телефона - после излезе и вкара два гола на Ливърпул", уникална история за Меси!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички