Впечатляващо: Гол от границата на наказателното поле... в собствената половина (ВИДЕО)


Впечатляващо: Гол от границата на наказателното поле... в собствената половина (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2532 0

Ванспор прие у дома Инегол в двубой от третото ниво на футбола в южната ни съседка Турция, който наглед няма с какво да привлече вниманието ни. Това обаче бе опровергано от Хамза Кючюкьойлю, който се отчете с две попадения в срещата.

През първото полувреме не паднаха голове, но в началото на второто той се отчете с две бързи попадения, с които изведе домакините напред в резултата. Енес Ата намали изоставането за гостите в 65-ата минута, преди Полат Фуркан да оформи крайното 3:1 10 минути след това.

Необикновеното обаче се случи в 58-ата минута. Тогава гостите търсеха изравняването и получиха правото да изпълнят ъглов удар. Нещата обаче меко казано не се развиха по плана им и причината за това не бе скоростна контраатака.

Топката попадна в Хамза след центрирането, а той без да се замисли я изстреля мощно напред. Това изненада противниковия страж, топката го прехвърля и в крайна сметка така се стигна до второто попадение на Кючюкьойлю. Можете да видите изпълнението му във видеото по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички