Няма да са хората от Ливърпул - Феномена Роналдо взе закъсалия отбор на Крузейро


Няма да са хората от Ливърпул - Феномена Роналдо взе закъсалия отбор на Крузейро
Снимка: Getty Images/Guliver

2051 0

Часове след като се появи информацията, че собствениците на Ливърпул ще се опитат да вземат голяма част от контролния пакет акции на бразилския Крузейро, това стори легендарния нападател Роналдо.

Двукратният световен шампион с Бразилия се е сдобил с акциите срещу сумата от 70 милиона евро. Отборът се намира в дългогодишна криза и от три сезона играе във втора дивизия - Серия Б!

Феномена използва профила си в социалните мрежи, за да напише кратко обръщение към феновете. Той започна своята славна кариера именно в тима на Крузейро, когато бе на 16 години.

"Време бе да се завърна. Мой ред е да опитам да спася отбора, но аз не съм супергерой. Не мога да променя реалността с магическа пръчка. Това може да се случи само с правилно управление и дългосрочен растеж".

"В момента нямам всички отговори дори на моите собствени въпроси, така че вероятно нямам отговори и на Вашите. Именно в Крузейро обаче научих още като дете, че мечтите могат да се сбъдват. Това ме кара да вярвам, че мога да изведа клуба от кризата, в която се намира в последните години", написа Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички