ВИДЕО: "Унизителният" танц на Погба, който надъха Швейцария за немислимия обрат?


ВИДЕО: "Унизителният" танц на Погба, който надъха Швейцария за немислимия обрат?
Снимка: GettyImages

40634 0

След немислимия обрат на Швейцария над Франция и триумфа след дузпи за "кръстоносците", социалните мрежи прегряха с шеги към Пол Погба и начина, по който отпразнува брилянтния гол, отбелязан след удар от далечно разстояние. 

След като френският ас вкара един от най-добрите голове на Европейското първенство по футбол, той направи много интересен танц заедно с Преснел Кимбембе - движения, които идват от нигерийската култура. 

Освен танца, Погба направи и няколко допълнителни движения, които мнозина определиха, че отиват повече за "Тик-Ток", а не за футболния терен. Въпреки това Погба доста показно отпразнува попадението си, което в този момент направи резултата 3:1 и френските звезди очакваха това да е краят на мача. 

Не така се случи обаче, след като "кръстоносците" направиха немислимото и в рамките на само няколко минути се добраха до равенство 3:3. Първо Сеферович върна надеждите на Швейцария, а в 90' Гавранович с кинжален удар изравни за 3:3. След продължения и дузпи "кръстоносците" поднесоха изненадата и изхвърлиха световния шампион. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички