ВИДЕО: Суарес пред трансфер в лига, където Жорди Кайседо се провали


ВИДЕО: Суарес пред трансфер в лига, където Жорди Кайседо се провали
Снимка: GettyImages

1310 0

35-годишната суперзвезда Луис Суарес изглежда приключи с големия футбол, след като е свободен агент, а мислите му далеч не са за завръщане в Европа.

Според последните информации от Северна и Южна Америка - бившият нападател на Барселона може да продължи кариерата си в мексиканския Крус Асул.

Медиите в северноамериканската страна потвърждават преговорите между двата лагера и се предполага, че малки подробности още бавят подписването на контракта. 

Преди Световното първенство Суарес спечели титлата в родната си Уругвай, след като се присъедини към Насионал при изтичането на контракта му с Атлетико Мадрид преди това.

Около Световното първенство се твърдеше, че има сериозен интерес за услугите на нападателя, тъй като Севиля имаше желание да върне футболиста в Европа, докато тимове от САЩ предявяваха също интерес.

Междувременно Суарес отхвърли офертата на бразилския гранд Гремио, откъдето е и очакваното ново попълнение на родния Левски.

Добре е да се припомни, че през лятото в Мексико акостира и бившият звезден нападател на родния ЦСКА - Жорди Кайседо, който обаче се провали тотално по местните терени и от клуба бързо му дадоха да се разбере, че той няма да се задържи дълго в тима. 

Вижте каква се очаква да е съдбата на Жорди Кайседо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички