ВИДЕО: С невероятен пряк свободен удар и имитация на Кристиано Роналдо, дете обиколи социалните мрежи


ВИДЕО: С невероятен пряк свободен удар и имитация на Кристиано Роналдо, дете обиколи социалните мрежи
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

4740 0

Футболът е за всички. Това доказа малко момче, от видимо беден регион, но с голям талант. Със страхотните си футболни умения и екстравагантен начин на отпразнуване на гола, детето бързо стана хит в социалните мрежи.

Видео показва как малко момче, макар и босо, вкарва брилянтен пряк свободен удар. След попадението то се затичва и отпразнува по един от най-популярните начини - този на Кристиано Роналдо

Легендарният португалец е пример за подражание на млади и стари по целия свят. Именно този му начин на радост след реализиран гол е популярен в цял свят и милиони го имитират. С него бившият ас на Реал Мадрид обикаля терените в продължение на повече от 10 години, а се вярва, че за пръв път то вижда бял свят по време на приятелски мач срещу Челси през сезон 2013-14 г., когато Кристиано бележи с глава, а по-рано и пряк свободен удар.

В момента Роналдо се подвизава в елита на Саудитска Арабия, където носи цветовете на Ал Насър. Макар и на 38 години, той не спира да бележи голове и асистира за такива. Освен невероятните си чисто футболни качества обаче, той неведнъж е показвал и човешки такива. Това направи наскоро с голяма помощ за пострадалите от земетресенията в Турция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички