ВИДЕО: Как се отнесоха един с друг Меси и Роналдо преди началото на Ал Насър - ПСЖ?


ВИДЕО: Как се отнесоха един с друг Меси и Роналдо преди началото на Ал Насър - ПСЖ?
Снимка: Getty Images/Guliver

7083 0

Всички футболни фенове с нетърпение очакваха първия сблъсък между Лионел Меси и Кристиано Роналдо от доста време насам. Това стана факт в приятелския мач между новия отбор на португалеца - Ал Насър, и ПСЖ на аржентинеца.

Разбира се, цял свят следи и как двамата ще се държат един с друг. Роналдо много пъти е казвал, че харесва играча, с когото се бореха за "Златната топка" почти постоянно през последните 15-ина години. Меси също изпитва уважение към най-големия си противник в историята.

Двамата наистина си обърнаха специално внимание на терена и камерите на мача уловиха момента. Вижда се как португалецът се приближава до съперника си, двамата си стискат ръцете, а Кристиано казва нещо. Какво отговаря аржентинецът не става ясно, тъй като той е с гръб към камерата.

Някои фенове предполагат, че Роналдо е поздравил Меси за спечелената световна титла преди няма и месец в Катар. Но не изглежда, че "Поздравления" е думата, която казва носителят на 5 награди "Златната топка" на съперника си.

Изражението на португалеца е по-скоро сдържано, той не е толкова усмихнат, както например стана, когато се поздрави със Серхио Рамос. Въпреки това, стана ясно от кадър на "AS", че двете звезди са се прегърнали преди първия съдийски сигнал.А ето с какво изпълнение в мача Роналдо обра овациите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички