ВИДЕО: Франция пречупи Швеция с невъзможен гол на Мбапе


ВИДЕО: Франция пречупи Швеция с невъзможен гол на Мбапе
Снимка: Getty Images/Guliver

1935 0

Франция победи Швеция на старта на Лигата на нациите за двата отбора. Успеха изкова Килиан Мбапе с красив гол в 41'. Нападателят обаче се контузи през втората част. В края на мача Антоан Гризман пропусна дузпа за "петлите".

Мачът започна равностойно, но Швеция показа повече настойчивост и стигна до шут, минал покрай вратата, и удар, в който Юго Лорис се намеси решително. Франция обаче успя да поведе при първия открил им се шанс - в 41' Мбапе премина през двама бранители и от много малък ъгъл успя да бутне топката между гредата и стража на шведите за 1:0.

След почивката с пропуски се отличиха Жиру и Гризман и отборът не получи спокойствието на втория гол. Шведите обаче също не реализираха възможностите си. В 77' голмайсторът в срещата бе принудително заменен, след като се свлече на тревата, вероятно заради проблеми с глезена. В добавеното време Марсиал бе задържан в наказателното поле от съотборника си на клубно ниво Виктор Линдельоф и реферът свири дузпа за "петлите". Гризман обаче стреля високо над напречната греда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички